OUR AGENDA

latestnews

19/03/2018 - 21/03/2018
Kevin Siebelink

Begin de week in Pianobar Maxim met Kevin Siebelink! Kevin is inmiddels niet meer weg te denken bij ons. Hij is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de beste piano entertainers van ons land en is een graag geziene artiest in pianobars in heel Europa. Hij heeft inmiddels jarenlange ervaring on stage en met een combinatie van klassieke tot hedendaagse hits maakt hij elke avond tot een groot feest. Vanaf 22:00 uur, welkom Kevin. Entree vrij. 

latestnews

21/03/2018 - 26/03/2018
Ray Johnson

Terug in Pianobar Maxim: Ray Johnson! Ray is geboren in Roemenië in een muzikale familie en al vanaf zijn jongste jaren met muziek bezig. Begonnen op een muzikale basisschool studeerde hij viool en piano, waarmee hij verderging op zijn high school. Als jong talent sleepte hij vele prijzen in de wacht in beide zijn thuisland als internationaal. Vanaf zijn 20e reist hij door Europa, zowel in pianobars als in diverse bands met zijn eigen muziek en met The Elton Show. Inmiddels gevestigd in Noorwegen produceert Ray muziek voor verschillende artiesten en heeft hij zelf twee albums uitgebracht, inclusief een #1 notitie in de Roemeense Top 40. Met zijn fantastische stem en brede pallet aan kennis is een avond bij Ray werkelijk een genot, zowel voor de oren als voor de dansende voetjes. Welkom in terug Pianobar Maxim Ray! Twee weken bij ons. 

latestnews

26/03/2018 - 28/03/2018
Hans Vorstenbosch

Met regelmaat bij ons in Pianobar Maxim: Hans Vorstenbosch. Hans is een geboren muzikaal talent, hij leerde zichzelf op jonge leeftijd piano spelen en speelt naast piano ook gitaar en basgitaar. Tegenwoordig toert hij als muzikale spil van zijn band The Originals de halve wereld over en geniet hij van optredens op diverse podia. Hans begeleidde zijn vriend VanVelzen bij The Voice Of Holland en is staat bekend als een muzikale allerkenner- en kunner. Begin de week in stijl met deze rasartiest! Een avond met Hans is immer uniek. 

latestnews

28/03/2018 - 02/04/2018
Ray Johnson

Ray is geboren in Roemenië in een muzikale familie en al vanaf zijn jongste jaren met muziek bezig. Begonnen op een muzikale basisschool studeerde hij viool en piano, waarmee hij verderging op zijn high school. Als jong talent sleepte hij vele prijzen in de wacht in beide zijn thuisland als internationaal. Vanaf zijn 20e reist hij door Europa, zowel in pianobars als in diverse bands met zijn eigen muziek en met The Elton Show. Inmiddels gevestigd in Noorwegen produceert Ray muziek voor verschillende artiesten en heeft hij zelf twee albums uitgebracht, inclusief een #1 notitie in de Roemeense Top 40. Met zijn fantastische stem en brede pallet aan kennis is een avond bij Ray werkelijk een genot, zowel voor de oren als voor de dansende voetjes. Welkom in Pianobar Maxim Ray! Twee weken bij ons. 

latestnews

02/04/2018 - 11/04/2018
Lara Olivia

Inmiddels regelmatig in Pianobar Maxim te vinden: Lara Olivia. Deze jonge muzikante begon al op haar vierde jaar met dans-, zang- en toneellessen. Na een opleiding dueling piano-entertainer heeft Lara zichzelf geleerd om alleen voor zowel groot als klein publiek te spelen en sindsdien treedt ze op in diverse pianobarren in Europa. Een feestelijke muzikale opstart van de week: Lara Olivia! Vanaf 22:00 uur. 

latestnews

11/04/2018 - 16/04/2018
Andy Claridge

Inmiddels een van onze vaste bezoekers uit het buitenland: Andy Claridge. Met plezier verwelkomen wij hem met steeds grotere regelmaat in Pianobar Maxim. Andy is een graag geziene muzikant over de gehele wereld en speelt in diverse bands. Als songwriter schrijft hij zijn eigen muziek en in zijn optredens geeft hij zijn eigen creatieve 'touch' aan elke hit vanaf de jaren '50 tot nu; zijn muzikale kennis is onuitputtelijk. Naast uw verzoekjes brengt hij af en toe zijn eigen muziek ter gehore, iets dat hij naar onze mening doet wanneer de reeds fantastische sfeer stiekem toch nog nét dat stapje hoger kan in zijn muzikale ogen. Hij is een artiest op zowel de piano als de saxofoon, maar laat dit enkel zien wanneer een enthousiast publiek deze creatieve uiting toelaat. Kortom, Andy Claride is een geweldige entertainer die wij u met een glimlach een week aan u presenteren. Welkom terug in Pianobar Maxim Andy, wij hopen dat je je saxofoon erbij pakt! 

latestnews

16/04/2018 - 18/04/2018
Ricky Daniels

Een vast gezicht bij ons: Ricky Daniels! Ricky komt van origine uit Engeland, maar woont reeds 20 jaar in Nederland met zijn gezin. Hij heeft in verschillende bands gespeeld, heeft opgetreden als cabaretier en is een graag geziene artiest in diverse pianobars wereldwijd. Met zijn vriendelijke lach en brede repertoire laat hij iedereen direct thuis voelen aan zijn piano: hij gaat van swing en jazz naar ballads, rock, pop, disco en blues. Vanaf 22:00 uur in Pianobar Maxim: Ricky Daniels. 

latestnews

18/04/2018 - 23/04/2018
Ianco Ilies

Terug bij ons: Ianco Ilies. Deze van origine Noorse pianist treedt ondanks zijn jonge leeftijd al jaren op, zowel solo als met diverse bands. Hij studeerde muziek aan de universiteit in Brasov en reist sindsdien als artiest door heel Europa. Hij houdt van uptempo muziek en staat bekend als een getalenteerde piano-entertainer met een geweldige stem. Pianobar Maxim verwelkomt Ianco met een glimlach terug, twee weken bij ons. Vanaf 22:00 uur. 

latestnews

23/04/2018 - 25/04/2018
Antanas Bonchev

Antanas Bonchev is met regelmaat bij ons in Pianobar Maxim te vinden. Hij is een happy, positieve piano-entertainer boordevol muzikale inspiratie. Antanas is de enige Bulgaarse pianist werkzaam in Nederland en met zijn vele jaren ervaring achter de toetsen zorgt hij elke avond voor een vrolijk en memorabel feestje. Hij maakt jong en oud blij met zijn brede repertoire en een avond bij Antanas is er een om niet te vergeten. Begin de week met Antanas, vanaf 22:00 uur. 

latestnews

25/04/2018 - 30/04/2018
Ianco Ilies

Voor de derde keer bij ons: Ianco Ilies. Deze van origine Noorse pianist treedt ondanks zijn jonge leeftijd al jaren op, zowel solo als met diverse bands. Hij studeerde muziek aan de universiteit in Brasov en reist sindsdien als artiest door heel Europa. Hij houdt van uptempo muziek en staat bekend als een getalenteerde piano-entertainer met een geweldige stem. Pianobar Maxim verwelkomt Ianco met een glimlach terug, twee weken bij ons. Vanaf 22:00 uur. 

latestnews

30/04/2018 - 02/05/2018
Kevin Siebelink

Wij luiden de nieuwe week in Pianobar Maxim in met Kevin Siebelink! Piano entertainer Kevin is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de beste piano entertainers van ons land en is een graag geziene artiest in pianobars in heel Europa. Hij heeft inmiddels jarenlange ervaring on stage en met een combinatie van klassieke tot hedendaagse hits maakt hij elke avond tot een groot feest. Kevin speelt graag uw favoriete samen-zijn-liedje. Dagelijks vanaf 22:00 uur. 

latestnews

02/05/2018 - 07/05/2018
Andrew Bidi

Terug in Pianobar Maxim: Roemeense piano-entertainer Andrew Bidi. Geboren in een muzikale familie treedt Andrew vanaf jonge leeftijd op, hij voelt zich als een vis in het water achter de piano. Hij geniet van het entertainen van zijn publiek en maakt van zijn optredens een waar feestje. Al jaren reist hij de wereld over en speelt hij de sterren van de hemel in Shanghai, op cruiseschepen, in Europa en nu twee weken bij ons in Pianobar Maxim. Good to have you back, welkom Andrew Bidi! 

latestnews

09/05/2018 - 14/05/2018
Andrew Bidi

Terug in Pianobar Maxim: Roemeense piano-entertainer Andrew Bidi. Geboren in een muzikale familie treedt Andrew vanaf jonge leeftijd op, hij voelt zich als een vis in het water achter de piano. Hij geniet van het entertainen van zijn publiek en maakt van zijn optredens een waar feestje. Al jaren reist hij de wereld over en speelt hij de sterren van de hemel in Shanghai, op cruiseschepen, in Europa en nu twee weken bij ons in Pianobar Maxim. Good to have you back, welkom Andrew Bidi! 

latestnews

14/05/2018 - 16/05/2018
Antanas Bonchev

Wij beginnen de week met onze goedlachse Antanas Bonchev, wie regelmatig te horen is in Pianobar Maxim. Hij is een happy, positieve piano-entertainer boordevol muzikale inspiratie. Antanas is de enige Bulgaarse pianist werkzaam in Nederland en met zijn vele jaren ervaring achter de toetsen zorgt hij elke avond voor een vrolijk en memorabel feestje. Hij maakt jong en oud blij met zijn brede repertoire en een avond bij Antanas is er een om niet te vergeten. Welkom allemaal. 

latestnews

16/05/2018 - 21/05/2018
Carl Testa

Pianobar Maxim presenteert twee weken lang: Carl Testa! Carl reist de hele wereld over en zijn energieke muziek werkt aanstekelijk voor iedereen aan zijn piano. De diversiteit in zijn spel zorgt ervoor dat elke avond gevuld is met dansen, plezier en passie. Carl studeerde opera compositie in Indiana en heeft daarna altijd de piano als favoriete instrument gehad. Welkom terug Carl, we gaan van je genieten! 

latestnews

21/05/2018 - 23/05/2018
Kevin Siebelink

Deze week beginnen we met Kevin Siebelink, onze jongste Nederlandse pianist. Kevin is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de beste piano entertainers van ons land en is een graag geziene artiest in pianobars in heel Europa. Hij heeft inmiddels jarenlange ervaring on stage en met een combinatie van klassieke tot hedendaagse hits maakt hij elke avond tot een groot feest. Kevin speelt graag uw favoriete samen-zijn-liedje. Vanaf 22:00 uur. 

latestnews

23/05/2018 - 28/05/2018
Carl Testa

Pianobar Maxim presenteert twee weken lang: Carl Testa! Carl reist de hele wereld over en zijn energieke muziek werkt aanstekelijk voor iedereen aan zijn piano. De diversiteit in zijn spel zorgt ervoor dat elke avond gevuld is met dansen, plezier en passie. Carl studeerde opera compositie in Indiana en heeft daarna altijd de piano als favoriete instrument gehad. Welkom terug Carl, we gaan van je genieten! 

latestnews

28/05/2018 - 30/05/2018
Paul Scarto

Inmiddels regelmatig in Pianobar Maxim: Paul Scarto. Deze van oorsprong Britse piano-entertainer is woonachtig in Nederland en heeft in zijn jongere jaren de Dartington College of Arts afgerond met een diploma in Music & Performance, gespecialiseerd in de richting Jazz, Klassieke Piano en Stem. Hij is actief in diverse gebieden binnen de muziekwereld, hij speelt in pianobars, als solo jazzpianist en in soul- en funkbands. Hij staat erom bekend zijn avonden als piano-entertainer volledig te laten afhangen van de sfeer van de avond en zijn repetoire is veelzijdig en divers. Verzoekjes zijn uiteraard altijd welkom bij hem, welkom in Pianobar Maxim: Paul Scarto! Vanaf 22:00 uur. 

latestnews

30/05/2018 - 04/06/2018
Lara Olivia

Inmiddels regelmatig in Pianobar Maxim te vinden: Lara Olivia. Deze jonge muzikante begon al op haar vierde jaar met dans-, zang- en toneellessen. Na een opleiding dueling piano-entertainer heeft Lara zichzelf geleerd om alleen voor zowel groot als klein publiek te spelen en sindsdien treedt ze op in diverse pianobarren in Europa. Een feestelijke muzikale week: Lara Olivia! Vanaf 22:00 uur. 

latestnews

04/06/2018 - 06/06/2018
Paul Scarto

Inmiddels regelmatig in Pianobar Maxim: Paul Scarto. Deze van oorsprong Britse piano-entertainer is woonachtig in Nederland en heeft in zijn jongere jaren de Dartington College of Arts afgerond met een diploma in Music & Performance, gespecialiseerd in de richting Jazz, Klassieke Piano en Stem. Hij is actief in diverse gebieden binnen de muziekwereld, hij speelt in pianobars, als solo jazzpianist en in soul- en funkbands. Hij staat erom bekend zijn avonden als piano-entertainer volledig te laten afhangen van de sfeer van de avond en zijn repetoire is veelzijdig en divers. Verzoekjes zijn uiteraard altijd welkom bij hem, welkom in Pianobar Maxim: Paul Scarto! Vanaf 22:00 uur. 

latestnews

11/06/2018 - 13/06/2018
Antanas Bonchev

Antanas Bonchev is met regelmaat bij ons in Pianobar Maxim te vinden. Hij is een happy, positieve piano-entertainer boordevol muzikale inspiratie. Antanas is de enige Bulgaarse pianist werkzaam in Nederland en met zijn vele jaren ervaring achter de toetsen zorgt hij elke avond voor een vrolijk en memorabel feestje. Hij maakt jong en oud blij met zijn brede repertoire en een avond bij Antanas is er een om niet te vergeten. Begin de week met Antanas, vanaf 22:00 uur. 

latestnews

13/06/2018 - 18/06/2018
Claudio Gherendi

Weer terug in Pianobar Maxim: Claudio Gherendi. Claudio heeft een geweldige stem en in de loop der jaren heeft hij in diverse pianobars wereldwijd een eigen sfeer in zijn shows gecreëerd welke hij tijdens ieder optreden weer neer weet te zetten. Zijn repertoire reikt vanaf de jaren ’50 tot aan de nieuwste hits en hij staat erom bekend zichzelf elke avond volledig te geven. Claudio is in zijn thuisland Romenië een bekende singer-songwriter, zijn hits bereiken dikwijls de top 10. Deze creatieve Claudio is een professioneel entertainer, musicus en artiest en wij verwelkomen hem graag in Pianobar Maxim. Twee weken bij ons, welkom terug in Amsterdam Claudio! 

latestnews

18/06/2018 - 20/06/2018
Kevin Siebelink

Vanavond in Pianobar Maxim: Kevin Siebelink. Deze jonge pianist is nmiddels niet meer weg te denken bij ons. Kevin is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de beste piano entertainers van ons land en is een graag geziene artiest in pianobars in heel Europa. Hij heeft inmiddels jarenlange ervaring on stage en met een combinatie van klassieke tot hedendaagse hits maakt hij elke avond tot een groot feest. Vanaf 22:00 uur, welkom Kevin!

latestnews

20/06/2018 - 25/06/2018
Claudio Gherendi

Weer terug in Pianobar Maxim: Claudio Gherendi. Claudio heeft een geweldige stem en in de loop der jaren heeft hij in diverse pianobars wereldwijd een eigen sfeer in zijn shows gecreëerd welke hij tijdens ieder optreden weer neer weet te zetten. Zijn repertoire reikt vanaf de jaren ’50 tot aan de nieuwste hits en hij staat erom bekend zichzelf elke avond volledig te geven. Claudio is in zijn thuisland Romenië een bekende singer-songwriter, zijn hits bereiken dikwijls de top 10. Deze creatieve Claudio is een professioneel entertainer, musicus en artiest en wij verwelkomen hem graag in Pianobar Maxim. Twee weken bij ons, welkom terug in Amsterdam Claudio! 

latestnews

27/06/2018 - 02/07/2018
Susan Erwin

Welkom terug in Pianobar Maxim: Susan Erwin! Susan is een Amerikaanse singer-songwriter, piano-entertainster en schilderes. Deze veelzijdige artieste voelt zich volledig thuis achter een piano en heeft begin dit jaar haar eerste album uitgebracht. Haar veelzijdige stem, dynamische podiumpresentatie en brede repertoire zorgen ervoor dat iedereen in Susan haar publiek zich onderdeel voelt van haar optredens. Begonnen in Las Vegas is Susan nu een bekend artieste over de gehele wereld. Wij verwelkomen Susan in Pianobar Maxim! 

latestnews

04/07/2018 - 09/07/2018
Susan Erwin

Welkom terug in Pianobar Maxim: Susan Erwin! Susan is een Amerikaanse singer-songwriter, piano-entertainster en schilderes. Deze veelzijdige artieste voelt zich volledig thuis achter een piano en heeft begin dit jaar haar eerste album uitgebracht. Haar veelzijdige stem, dynamische podiumpresentatie en brede repertoire zorgen ervoor dat iedereen in Susan haar publiek zich onderdeel voelt van haar optredens. Begonnen in Las Vegas is Susan nu een bekend artieste over de gehele wereld. Wij verwelkomen Susan in Pianobar Maxim! 

latestnews

11/07/2018 - 16/07/2018
Martyn Lucas

Ieder jaar terug in Pianobar Maxim op veler verzoek: Martyn Lucas! Martyn staat bekend om de vele typetjes die hij tijdens zijn optreden naar voren laat komen: Elton John, Sir Paul McCartney, Pavarotti, ze passeren allen de revue. Als rasechte entertainer beklimt Martyn elke avond de piano tijdens zijn optreden, iets dat zeer gewaardeerd wordt door vele van onze gasten. Als vijfde Phantom of the Opera in Londen is Martyn twee weken onze Phantom of Maxim. Wij zijn trots deze fantastische artiest weer te mogen verwelkomen: welkom Martyn! Twee weken in Pianobar Maxim. 

 

latestnews

18/07/2018 - 23/07/2018
Martyn Lucas

Ieder jaar terug in Pianobar Maxim op veler verzoek: Martyn Lucas! Martyn staat bekend om de vele typetjes die hij tijdens zijn optreden naar voren laat komen: Elton John, Sir Paul McCartney, Pavarotti, ze passeren allen de revue. Als rasechte entertainer beklimt Martyn elke avond de piano tijdens zijn optreden, iets dat zeer gewaardeerd wordt door vele van onze gasten. Als vijfde Phantom of the Opera in Londen is Martyn twee weken onze Phantom of Maxim. Wij zijn trots deze fantastische artiest weer te mogen verwelkomen: welkom Martyn! Twee weken in Pianobar Maxim. 

latestnews

25/07/2018 - 30/07/2018
Buddy Justineau

Deze week terug in Pianobar Maxim: Buddy Justineau. Deze in Noorwegen verblijvende pianist heeft een “all style extreme” repertoire van meer dan 1300 liedjes en heeft in zijn carrière met diverse instrumenten in verschillende settings over de gehele wereld opgetreden. Hij heeft opgetreden voor de President van de Verenigde Staten als ondersteuning van de Amerikaanse Air Force en staat bekend om het volledig kennen van arrangementen uit de vroege jaren van de 20e eeuw. Wij heten deze muzikale duizendpoot weer welkom! Een week in Pianobar Maxim. 

 

AGENDA

 • Kevin Siebelink

  19/03/2018 - 21/03/2018 Kevin Siebelink

 • Ray Johnson

  21/03/2018 - 26/03/2018 Ray Johnson

 • Hans Vorstenbosch

  26/03/2018 - 28/03/2018 Hans Vorstenbosch

 • Ray Johnson

  28/03/2018 - 02/04/2018 Ray Johnson

 • Lara Olivia

  02/04/2018 - 11/04/2018 Lara Olivia

 • Andy Claridge

  11/04/2018 - 16/04/2018 Andy Claridge