BACK TO HOME

About


Al meer dan 40 jaar is Pianobar Maxim een begrip in Amsterdam. Als enige Pianobar in Amsterdam en omstreken verwelkomen wij dagelijks vele zowel nationale als internationale gasten. Iedere avond is bij ons weer een beleving vol met muziek, zang en dans. De aangename, relaxte sfeer en goede service zorgen ervoor dat iedereen zich direct welkom voelt.

 

In 1967 opende Pianobar Maxim voor het eerst haar deuren als eerste Pianobar van Nederland. Eigenaar Maxim zat destijds zelf achter de piano. Als echte entertainer liet hij gasten vaak zingen terwijl hij op de piano speelde. Dit heeft er altijd voor gezorgd dat zowel bekende artiesten als onbekende talenten een gastoptreden bij ons op hun naam hebben staan. Dit is een traditie die vandaag de dag nog steeds stand houdt. Naast onze vaste pianisten verwelkomen wij wekelijks internationale artiesten. Hiermee bieden wij onze gasten een variëteit aan het beste entertainment vanuit de hele wereld. Bekijk onze agenda voor meer informatie over onze pianisten. Pianobar Maxim is dagelijks geopend vanaf 21.00 uur.

 

Heeft u iets te vieren of wilt u ons met een grote groep bezoeken? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Tot ziens in Pianobar Maxim en vergeet niet uw verzoekje aan onze pianist door te geven.


BACK TO HOME

 

AGENDA